Φιλανθρωπικό κατάστημα συλλογής, διαλογής και διανομής ρούχων σε απόρους και αστέγους. Το «ΙΜΑΤΙΟ» δέχεται ρούχα καθαρά και περιποιημένα κάθε Τρίτη και Πέμπτη ενώ τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή παρέχει ρούχα στους εξυπηρετούμενους. Κάθε άτομο μπορεί να λαμβάνει ρούχα μόνο μια φορά το μήνα & απαραίτητη προυπόθεση αποτελεί η έκδοση ΚΑΡΤΑΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥ απο την Κοινωνική Υπηρεσία Το «ΙΜΑΤΙΟ» λειτουργεί με εθελοντές καθημερινά από τις 8.30 π.μ. μέχρι τις 1.30 μ.μ. πλην σαββατοκύριακου, αργιών και εορτών.

http://koinonikofrontistirioiaa.blogspot.gr/

Το πρόγραμμα «Κοινωνικό Φροντιστήριο» έχει με σκοπό την εκπαιδευτική ενίσχυση μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου μέσω φροντιστηριακών μαθημάτων που θα παρέχονται δωρεάν.

Το «Κοινωνικό Φροντιστήριο» φιλοδοξεί έτσι να ανακουφίσει, κατά το δυνατόν, την ελληνική οικογένεια από το πρόσθετο άγχος που βιώνει σήμερα.

Το Πρόγραμμα Στήριξης Αστέγων:
Έχει σκοπό την ηθική και υλική υποστήριξη των αστέγων και την ενημέρωσή τους για κοινωνικές δομές. Πραγματοποιείται μία φορά την εβδομάδα (κάθε Τρίτη από τις 22.00 μ.μ μέχρι τις 24.00 μ.μ.) στα σημεία παραμονής τους. Υπεύθυνος: Αρχιμανδρίτης π. Αλέξιος Γιαννιός.

Σελίδα 2 από 2